دکتر افخمی استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی در مراسم بزرگداشت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی ( اول خرداد ماه ۱۴۰۲) گفت: مفاهیم جدیدی طی این سالها به حوزه ارتباطات و روابط عمومی وارد شده است. من ترجیحومی دهم مفاهیم جدیدی که طی یکسال گدشته بر حوزه ارتباطات موثر واقع شده و فعالین این حوزه […]
دکتر افخمی استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی در مراسم بزرگداشت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی ( اول خرداد ماه ۱۴۰۲) گفت:
مفاهیم جدیدی طی این سالها به حوزه ارتباطات و روابط عمومی وارد شده است. من ترجیحومی دهم مفاهیم جدیدی که طی یکسال گدشته بر حوزه ارتباطات موثر واقع شده و فعالین این حوزه نمی توانند آنها را نادیده بگیرند صحبت کنم:
ا- موضوع جنس و جنسیت در جامعه به عنوان یک پارامتر باید به آن توجه شود. اگر جنسیت به زن مرد در ذهن ما تقسیم می شد، مشخص شده است جنسیت های دیگری وجود دارد. و ما باید صدا های متفاوت را درک کنیم.
۲- مفهوم برابری جنسیتی و بهره مندی زنان و مردان از فرصت های برابر فارغ از جنسیت،
این استاد ارتباطات سوال کرد نقش زنان در مدیریت جامعه کجاست؟ این حق و مفاهیم پیرامون آن در جامعه جاری شده است.زنان میهن ما سوال می کنند حق ما کجاست؟
۳- موضوع نژاد و قومیت، نیز از مفاهیمی است که در جامعه ارتباطی درک شده است. در قومیت های مختلف و به رسمیت شناختن آنها از مفاهیم ارتباطی است که طی یکسال گدشته جای خود را تثبیت نموده است.
۴- جامعه ما ۸۰ در صد نگرش آن تغییر کرده است. و فرهنگ هم باید متناسب با آن تغییر کند. دقت بفرمایید فرهنگ با باور کاملا تفاوت دارد. مقاومت در برابر این تغییر فرهنگ میسر نیست.
۵ – ما در جامعه ای هستیم که مواجه با ریسک های مختلف هستیم از تلفات جاده ای گرفته، سلامت روان، انواع قرعه کشی، افسردگی، پرخاشگری، دسترس پذیری شهری،مخاطرات ساختمان ووبه طور کلی بحران های اقتصادی و اجتماعی که در امر ارتباط و ارتباط گیری باید به آنها توجه شود.
۶- افخمی در مثالی نمادین تصریح کرد توسعه پایدار باید همه جانبه تحقق یابد، تا تحول محقق گردد. وی تصریح کرد در اردیبهشت ماه ۴ مناسبت مهم داریم که یکی از آنها روز جهانی ارتباطات است، روز کارگر، روز معلم و از همه مهمتر روز جهانی آزاری بیان جامعه ارتباطاتی باید به همه مناسبت توجه و برای تحقق ارزش های آن تلاش کند. بدون آزادی بیان اساسا جامه ارتباطی و روابط عمومی ها نمی توانند به اهداف متعالی خود برسد.
۷- جهانی شدن، پدیده گریز ناپذیری است. هر اقدامی خلاف این فرآیند طبیعی مانع توسعه ارتباطات است. متاسفانه در سال گدشته دسترسی به تعدادی از شبکه های اجتماعی را از دست دادیم در تله ارتباطی گیر افتادیم.
این استاد علوم ارتباطات دانشگاه در پایان گفت باید برای استقرارگرایی که حلقه مشترک است تلاش کنیم و برای بهبود قوانین مشاوره و راهنمایی بدهیم. کار دشواری است اما باید برای آن تلاش کنیم.
احمد قویدل – فعال مدنی
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://irprs.com/?p=65668
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط انجمن روابط عمومی ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.