در نخستین نشست انجمن تغییرات جهانی روابط عمومی تشریح شد نخستین نشست تخصصی ماهانه انجمن روابط عمومی ایران در سال ۱۴۰۱ با سخنرانی دکتر سعید فیلسوفیان در خصوص تغییرات جهانی روابط عمومی روز دوشنبه ۲۹ فروردین ماه در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی تهران با حضور مدیران ، کارشناسان و اعضا برگزار شد. این مراسم با […]
در نخستین نشست انجمن تغییرات جهانی روابط عمومی تشریح شد نخستین نشست تخصصی ماهانه انجمن روابط عمومی ایران در سال ۱۴۰۱ با سخنرانی دکتر سعید فیلسوفیان در خصوص تغییرات جهانی روابط عمومی روز دوشنبه ۲۹ فروردین ماه در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی تهران با حضور مدیران ، کارشناسان و اعضا برگزار شد.
این مراسم با گزارش رئیس انجمن آقای خسرو رفیعی مبنی بر اقدامات انجام شده در کمیته عضویت و ارزشیابی، کمیته نمایندگی ها، کمیته آب ،محیط زیست و انرژی ، کمیته برنامه ریزی و کمیته نوآوری و فناوری و تاسیس دفتر انجمن در دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی ، انعقاد تفاهمنامه با اتاق بازرگانی تهران، بیمه تجارت نو و همکاری با وزارت میراث فرهنگی ، بیمه پاسارگاد، دانشگاه علامه طباطبایی و آزاد و … آغاز شد .
سپس دکتر فیلسوفیان مدیر روابط عمومی شرکت میدکو در خصوص تغییرات جهانی روابط عمومی به ایراد سخنرانی پرداخت.
دکتر فیلسوفیان سخنان خود را با یک سوال آغاز کرد : چرا بعضی از سازمان ها در خلق ارزش موفق تر از سایر سازمان ها هستند ؟ و اینکه خلق ارزش در سازمان ها چه تفاوتی با یکدیگر دارد و اینکه دارایی های مشهود و نامشهود چه تاثیری در خلق ارزش دارد.
او با تاکید بر نقش سرمایه های انسانی در خلق ارزش به بیان توضیحاتی در مورد مطالعات جهانی در این خصوص پرداخت و اظهار داشت : از سال ۲۰۱۷ شرکت های بزرگ دنیا بر اساس تغییرات اساسی در تعاریف روابط عمومی، ساختار سازمانی خود را تغییر داده و جایگاه روابط عمومی به عنوان دست راست و حتی در بعضی از سازمانها به عنوان قائممقام ارتقاء پیدا کرده است.
وی در خصوص دگرگونی تعاریف و ساختار روابط عمومی در جهان گفت در سال ۱۹۸۲ انجمن روابط عمومی آمریکا روابط عمومی را اینگونه تعریف می کند : ایجاد سازگاری بین سازمان و مردم و در سال ۱۹۸۷ انجمن بینالمللی روابطعمومی می گوید روابط عمومی باید هنر تجزیه و تحلیل و برنامهریزی داشته و در نهایت مشاور سازمان باشد ولی تقریباً از سال ۲۰۱۷ به بعد این تعریف دگرگون شده و روابط عمومی باید قدرت تصمیمگیری و تصمیمسازی در سازمان را داشته باشد و سازمانها سعی نمودند خود را با این تعاریف و تغییرات انطباق داده و بر این اساس جایگاه روابط عمومی در سازمان های بزرگ جهان بالاتر از همه مدیران قرار گرفت و در سال ۲۰۲۰ انجمن روابط عمومی آمریکا عنوان نمود که روابط عمومی یک تفکر ارتباطی استراتژیک است و یک روابط عمومی حتما می بایست تفکر استراتژیک و سیستمی داشته باشد و در بحث عملیاتی نیز یک ارتباط دهنده حرفهای باشد .
وی در ادامه به تشریح چگونگی فعالیت های یک روابط عمومی تخصصی در سازمانهای مختلف دولتی و خصوصی و همچنین روابط عمومی بحران با ذکر مثال های عینی و با استفاده از نمودار و پاورپوینت پرداخت که متن کامل سخنرانی ایشان در ماهنامه انجمن چاپ می شود .
گفتنی است در پایان این جلسه با تشکیل پانل اعضای هیأت مدیره ،پرسش و پاسخ صورت پذیرفت.