سه شنبه, ۱۷ مهر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-10-08
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۶ |
91 بازدید
۰
8
ارسال به دوستان
پ

در دنیای امروز مدیریت و هدایت منابع انسانی در جهت خلق هدف ها در سازمان ها، کارخانجات و ارگانها از مهمترین ارکان اداره سازمان ها بشمار می رود.در بسیاری از سازمان های پیشرو بحث مدیریت منابع انسانی جای خود را به رهبری منابع انسانی داده است و اصولاً ویژگی های رهبری، بمراتب از خصوصیات مدیران، […]

در دنیای امروز مدیریت و هدایت منابع انسانی در جهت خلق هدف ها در سازمان ها، کارخانجات و ارگانها از مهمترین ارکان اداره سازمان ها بشمار می رود.در بسیاری از سازمان های پیشرو بحث مدیریت منابع انسانی جای خود را به رهبری منابع انسانی داده است و اصولاً ویژگی های رهبری، بمراتب از خصوصیات مدیران، شاخص تر و کارآمد تر دیده شده است.
سخن را از این جا آغاز می کنیم  که چگونه در امر خطیر روابط عمومی موفق شویم. قبل ازهر چیز باید بدانیم که رهبران زاده نمی شوند، بلکه ساخته می شوند. پس حکایت ساخته شدن یک انسان است بکمک آموزش ها و تعلیم و تربیت زیرا که رهبری یک پارادایم(مدل فکری و ذهنی) و یک برچسب باورساز و شخصیت ساز است. رهبری مصداق بارز یک انسان موفق خود ساخته بالیاقت است.
آری رهبران بزرگ، زندگی را از دنیای درون خود آغاز کرده اند. زیرا آنها موفقیت، سعادت، ثروت و معنویت را مقوله های درونی می دانند نه پدیده های بیرونی. لذا تمام توجه یک رهبر بالقوه به خودِ موجود است تا خود را به یک خودِ مطلوب برساند. لذا فرایند رهبری که یک مقوله شخصیت سازی است یک حرکت جوهری و درونی است در جهت یک تحول بنیادی برای تغییر در یک پارادایم ذهنی وفکری و رسیدن به یک انسان متعالی خودساخته دردنیائی از لیاقت ها، جسارتها، شجاعت ها، متانت ها، صبوری ها، عشق ها، انگیزه ها و تلاش ها.
از دیگر ویژگی های رهبران این است که آنها به مردم بسیار بها می دهند و مردم را ولی نعمت خود می دانند. و لذا سعی می کنند که در زندگی آنها منشأ اثر باشند. آنها خدمت به مردم را عبادت تلقی می کنند. لذا در مفهوم رهبری شکست و ناکامی معنی ندارد. وهر خدمتی که یک رهبر می کند یک موفقیت است. آنها به وظیفه خود عمل می کنند و به حاصل آن کاری ندارند.
یکی از خصوصیات بارز رهبران،  احساس تعهد آنهاست. تعهد به خود، تعهد به کار و حرفه خود و تعهد به انسان ها و دیگران. زیرا که تعهد، موتور محرکه حرکت موفقیت آمیز (آفرین) رهبران است که در دنیائی از جدیت وتاثیر گذاری، انسان ها را بسوی خود جذب می کنند. زیرا که آنها بشارت دهنده زندگی بهتر و خلق دنیائی زیبا برای دیگران می باشند.
حال اگر کارگزاران روابط عمومی که کار عمده آنان ارتباط گری است خود را در پارادایم و قالب رهبری قرار دهند بنظر می رسد که این خود یک میان بر باشد برای رسیدن به موفقیت های بزرگ در این حرفۀ خطیر که منحصراً مبادله احساس و اندیشه با انسان هاست. همان انسان هایی که می توان با برقراری یک رابطه زیبا با آنها هدف های متعالی روابط عمومی را تحقق بخشید و به توفیقات بزرگی دست یافت.

 🖌 رویا غفاری خامنه-محقق و مدرس در حوزه منابع انسانی

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط انجمن روابط عمومی ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید