دوشنبه, ۱۴ آبان ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-04
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۰ |
98 بازدید
۰
6
ارسال به دوستان
پ

بازاریابی دیجیتال مجموعه فعالیت هایی است که در آن برای دستیابی به مشتریان برای بازاریابی محصولات و خدمات از کانالهای دیجیتال استفاده می شود. هدف کلیدی و اصلی در این گونه بازاریابی، ترفیع و پیشبرد برندها از طریق اشکال مختلف رسانه های دیجیتال است. بازاریابی دیجیتال ورای بازاریابی اینترنتی است و کانالهایی که به اینترنت […]

بازاریابی دیجیتال مجموعه فعالیت هایی است که در آن برای دستیابی به مشتریان برای بازاریابی محصولات و خدمات از کانالهای دیجیتال استفاده می شود. هدف کلیدی و اصلی در این گونه بازاریابی، ترفیع و پیشبرد برندها از طریق اشکال مختلف رسانه های دیجیتال است. بازاریابی دیجیتال ورای بازاریابی اینترنتی است و کانالهایی که به اینترنت نیازی ندارند را نیز در بر می گیرد که آنها شامل تلفن های همراه (MMS-SMS)، بازاریابی شبکه های اجتماعی، رسانه های تصویری، بازاریابی موتورهای جستجو و هر نوع دیگری از رسانه های دیجیتال هستند.

بازاریابی دیجیتال یک “عبارت چتری” است که برای بازاریابی محصولات و خدمات با استفاده از تکنولوژی های دیجیتال –بیشتر در اینترنت ولی شامل تلفن های همراه، تبلیغات نمایشی و هر گونه رسانه دیجیتال دیگر – به کار می رود. با روالی که بازاریابی دیجیتال از سال های ۱۹۹۰ گسترش پیدا کرده است نحوه ای که کسب وکارها و برندها تکنولوژی و بازاریابی دیجیتال را استفاده می کنند تغییر داده است. با استفاده هر چه بیشتر رسانه ها دیجیتال در زندگی روزمره و در برنامه های بازاریابی و همچنین زیادتر شدن خریدهای اینترنتی و کارزارهای بازاریابی دیجیتال روز به روز شایع تر می شوند.

به طور خلاصه بازاریابی دیجیتال دستیابی به اهداف بازاریابی با به کار گیری تکنولوژی ها و رسانه های دیجیتال می باشد. در عمل بازاریابی دیجیتال شامل مدیریت اشکال گوناگون حضور شرکت در فضای آنلاین مانند وبسایت شرکت، اپلیکیشن های موبایل و صفحات شرکت در شبکه های اجتماعی می باشد. این در پیوستگی با تکنیک های ارتباطی آنلاین مثل موتورهای جستجو، بازاریابی شبکه های اجتماعی، تبلیغات آنلاین، بازاریابی ایمیلی است. این تکنیک ها برای دستیابی به اهدافی مانند به دست آوردن مشتریان جدید و ارایه خدمات به مشتریان کنونی است که به ایجاد ارتباط با مشتری از طریق ئی سی آر ام و اتوماسیون بازاریابی کمک می کند. اما باید توجه داشت که برای موفق شدن بازاریابی دیجیتال، ضروری است که این تکنیک های جدید با رسانه های سنتی مثل چاپ، تلویزیون، و پست به عنوان بخشی از ارتباطات چندگانه بازاریابی ادغام شوند.

در بسیاری از تعریف هایی که برای بازاریابی دیجیتال ارایه شده اغلب تمرکز بر ترفیع فروش محصولات و خدمات با به کارگیری رسانه های دیجیتال است به جای اینکه بر یک تعریف جامع مبنی بر تجربه مشتری، ایجاد و توسعه ارتباط و تاکید بر یکپارچه سازی کانال های گوناگون تاکید گردد.
دایره تعریف جامع عبارت ” بازاریابی دیجیتال” باید تمام فعالیت ها در طی دوره عمر مشتری را در بر گیرد:

•رسانه ها و کانال های ارتباطی دیجیتال

•تجربه های دیجیتالی و موبایلی مانند طراحی شبکه وب و اپلیکیشن های موبایل

•مدیریت ارتباطات با مشتریان فعلی و مشتریان بالقوه از طریق اتوماسیون بازاریابی

•استراتژی دیجیتال و یکپارچه سازی ارتباطات و تجربه های چندکاناله

•تکنولوژی ها و پایانه های دیجیتال که برای مدیریت تمام فعالیت های بازاریابی به کار می روند.

نقش پایانه های دیجیتال در پشتیبانی بازاریابی چندکاناله یکپارچه بخش بسایر مهمی از بازاریابی دیجیتال است که متاسفانه اغلب دست کم گرفته می شود.

گسترش اینترنت و استفاده از ابزارهای دیجیتالی در زندگی روزمره مردم دنیا به ویژه مردم کشورهای توسعه یافته باعث اهمیت یافتن تغییر در روش های کسب وکار و در نتیجه بازاریابی به عنوان یکی از مهمترین ارکان آن شده است. این تغییراتی به حدی است که برخی مدعی شروع عصر ” فرادیجیتال” شده اند. آماندا رندل مدیر بازاریابی جهانی اچ اس بی سی استفاده از واژه دیجیتال

را در تیمش منع کرده است چون اعتقاد دارد که حرف زدن در مورد داشتن یک تیم دیجیتال در زمانی که همه مصرف کنندگان در دنیای دیجیتال هستند یک جور عقب گرد است و مانند اینست که خودروها را گاری های بدون اسب بنامیم د رحالیکه دیگر گاری اسبی در خیابان ها نیست. در عین حال هنوز رسانه های سنتی به کار خود ادامه داده و هنوز مورد استفاده قرار می گیرند. انتخاب بهترین رسانه (ها) برای یک سازمان چالش بزرگی است.
برای مقایسه و انتخاب بهترین رسانه های مختلف یک معیار تعیین کننده وجود دارد:
پرداخت به ازای هزار مشاهده (سی پی ام): یک معیار اندازه گیری تبلیغات است که مقدار پولی که باید صرف گردد تا پیام به یک هزار (۱۰۰۰) مخاطب برسد.
پرداخت به ازای مشاهده (CPI) یا پرداخت به ازای هزار مشاهده (CPM)، واژه‌ای است که در تبلیغات رسانه‌ای کاربرد دارد. همان‌طور در تبلیغات آنلاین و بازاریابی وب بکار برده می‌شود. هزینه به ازای مشاهده به تبلیغات تجاری و بازاریابی آنلاین و یا کمپین‌های ایمیل مارکتینک اشاره دارد. این تبلیغات به صورت پرداخت تبلیغ کنندگان به ازای دفعات نمایش تبلیغ است. CPI به هزینه متحمل شده به ازای مشتریان بالقوه‌ای است که تبلیغ را مشاهده می‌کند. در حالی که CPM به پرداخت به ازای هر هزار مشتری که تبلیغ را مشاهده می‌کنند اشاره می‌کند. CPM همان پرداخت به ازای مایل است فقط مایل به هزار مشاهده تبدیل شده است.

برای مطالعه مطلب کامل “دیجیتال مارکتینگ” می توانید به لینک زیر مراجعه نمائید:

بازاریابی دیجیتال چیست؟

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط انجمن روابط عمومی ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید