به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری فارس، نشست ۴۰ سال با رسانهها، صبح دوشنبه٣٠مهرماه با حضور سعید اوحدی رئیس سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران، حجتالاسلام حبیب الله ارزانی دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد، علی محمد اسماعیلی رئیس فرهنگسرای رسانه و نمایندگان رسانه های جمعی در فرهنگسرای رسانه برگزار شد. بنا بر این گزارش، […]
به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری فارس، نشست ۴۰ سال با رسانهها، صبح دوشنبه٣٠مهرماه با حضور سعید اوحدی رئیس سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران، حجتالاسلام حبیب الله ارزانی دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد، علی محمد اسماعیلی رئیس فرهنگسرای رسانه و نمایندگان رسانه های جمعی در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.
بنا بر این گزارش، در این مراسم اسماعیلی در سخنانی گفت: ما با دو شبکه یک و دو بزرگ شدیم و آن زمان منتظر بودیم روزهای جمعه بشود و یک فیلم ببینیم، اما امروز دیگر مثل گذشته نیست و در عصری هستیم که رسانهها برای نسل جوان، بسیار پررنگ است و روح و قلبشان از رسانه سیراب میشود. در سلسله نشستهای ۴۰ سال با رسانه تلاش داریم از اساتید حوزه رسانه بهره برده و بزرگوارانی که در این عرصه فعالیت داشتهاند تجربیات خود را در اختیار رسانهها قرار بدهند.
وی ادامه داد: نزدیک به ۳۰۰ عنوان شبکه فارسی زبان در کشور ما برای مردم قابل دریافت است و دشمنان تمام هم و غم خود را گذاشتهاند که فرهنگ ما را تحت تاثیر قرار بدهند. تلاش ما این است که در این ۴۰ نشست با استفاده از تجربیات اساتید رسانه فاصلهای که بین رسانه و مدیریت فرهنگی در برخی از موارد به وجود آمده است را از بین ببریم. این فاصله خسارت بار است و باید خبرگزاریها و رسانهها محل تردد اساتید رسانه و بزرگان این حوزه باشند. اینگونه راحتتر میتوانیم فعالیتهای دشمنان را خنثی کنیم.
در ادامه نیز اوحدی در سخنانی از رونمایی از برپایی ۴۰ نشست با موضوع انقلاب اسلامی خبر داد که در ۴٠ هفته با حضور صاحبنظران و فرهیختگان برگزار خواهد شد و گفت: پس از گذشت ۴۰ سال از انقلاب یکی از برنامههایی که سازمان به آن توجه ویژهای داشته است جایگاه و رسالت رسانهها است و قرار است با همکاری فرهنگسرای رسانه همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ۴۰ نشست در ۴۰ هفته به صورت رسمی با حضور صاحبنظران در عرصه رسانه و خبرنگاران برگزار شود.
وی ادامه داد: در این نشستها بنا داریم که به جایگاه رسانه در دیپلماسی عمومی، رسانه و دیپلماسی سیاسی، رسانه و کرامت انسانی، رسانه و کرامت انسانی رسانه و امانت داری، رسانه و اخلاق و … توجه کنیم. نقش رسانه در جامعه برای شکلگیری امید و نشاط نیز بسیار اثرگذار است. در دنیای امروز دشمن درصدد است که با ایجاد ناامیدی در بین مردم رسوخ کرده و روحیه مردم را تضعیف کند.
آقای اوحدی در ادامه سخنان خود با اشاره به این مطلب که در ۴۰ سالی که از انقلاب گذشته است رسانهها دین خود را به خوبی ادا کردهاند.گفت: بیش از ۳۵۰۰ عنوان نشریه، فصلنامه و … در کشور منتشر میشود و ۳۵۰ عنوان روزنامه در کشور داریم. ۴۰ خبرگزاری در ایران فعال است و این نشان میدهد که با وجود این رسانهها مردم راحت میتوانند به فعالیت و عملکردهای نظام دسترسی داشته باشند. حدود ۳۵۰ شهید در راه حوزه و رسانه تقدیم کردهایم و اصحاب رسانه در تمام رویدادها حضور فعال دارند. دشمنان در آن طرف مرزها پولهای میلیاردی را هزینه میکنند تا بتوانند اهداف ما را به زیر سوال ببرند. نیمی از اقدامات دشمنان بنا به فعالیتی که رسانهها داشتهاند با شکست مواجه شده است و این نشان از پویایی و رسالت رسانهها در جهان دارد.