سه شنبه, ۱۴ آذر ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2023-12-05
تبلیغات
تبلیغات
تاریخ انتشار : ۱۱ تیر ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۴ |
85 بازدید
۰
6
ارسال به دوستان
پ

در دیدار با مدیر عامل آب تهران وضعیت منابع آبی تهران و نگرانی های تأمین تشریح شد. در دیدار اعضا هیأت مدیره انجمن روابط عمومی ایران با مدیر عامل شرکت آب منطقه ای تهران تاریخچه ، وضعیت منابع آبی تهران و نگرانی های تأمین تشریح شد . به گزارش انجمن روابط عمومی ایران در این […]

در دیدار با مدیر عامل آب تهران

وضعیت منابع آبی تهران و نگرانی های تأمین تشریح شد.

در دیدار اعضا هیأت مدیره انجمن روابط عمومی ایران با مدیر عامل شرکت آب منطقه ای تهران تاریخچه ، وضعیت منابع آبی تهران و نگرانی های تأمین تشریح شد .

به گزارش انجمن روابط عمومی ایران در این جلسه که در سالن کنفرانس آب منطقه ای تهران برگزار شد دکتر سید حسن رضوی ضمن تشریح تاریخچه آب تهران و مشکلات تأمین آب با توجه به شرایط کلان شهر تهران  و جمعیت بالای استان و استانهای مجاور مثل البرز و قزوین در خصوص سرانه تأمین آب اظهار داشت : اگر بخواهیم از نظر سرانه تأمین آب عددی را اعلام کنیم ، این عدد افتخار آمیز نیست و از نظر سرانه آب بعد از سیستان و بلوچستان در ردیف دوم قرار گرفته ایم و مشکل آب علیرغم  تلاش  گذشتگان همچنان با ما بوده ، هست و خواهد بود.

مدیر عامل آب تهران افزود : از نظر امکانات و تاسیسات موجود آب تهران حداقل مدرن ترین سیستم های آب رسانی هم از نظر تصفیه خانه ها و هم خطوط انتقال (با توجه به اقدامات اخیر که برای تاسیسات و تصفیه خانه ها صورت پذیرفته ) مورد بهره برداری قرار گرفته است به عنوان مثال تصفیه خانه فاضلاب جنوب تهران یکی از بزرگترین تصفیه خانه های فاضلاب خاورمیانه از نظر حجم و کیفیت است. همچنین تصفیه خانه ششم که در انتهای خردادماه به بهره برداری می رسد ، تصفیه خانه ای با ظرفیت ۱۵ متر مکعب در ثانیه است که در ایران نظیر آن وجود ندارد و جزء نادرترین تصفیه خانه های خاورمیانه است . ولی با همه این امکانات و سرمایه گذاری ها که در حدود شش دهه صورت پذیرفته است همچنان نگران تأمین هستیم چون سرانه تأمین در کشور برای هر نفر  ۱۳۵۰  متر مکعب است ولی در استان تهران این عدد نزدیک ۴۰۰ متر مکعب برای هر فرد می باشد و در حقیقت آب دغدغه  اصلی ابر شهر تهران است و در بحث تأمین با چالش مواجه هستیم که در اینجا بحث صرفه جویی و بازچرخانی آب مطرح می شود و اینکه در بازچرخانی آب بعضاٌ فکر می کنیم استفاده دو مرحله ای آب کافیست در حالی که در کشور هایی مثل ژاپن و کره تقریباٌ ۷ مرحله از آب استفاده می کنند و در نهایت نیاز و مصرف سرانه آب به شدت کاهش می یابد و در این زمینه گامهای اولیه در کشور برداشته شده است.

دکتر رضوی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تأکید بر لزوم برنامه ریزی های بلند مدت در بخش آب اظهار داشت : به اعتقاد من تدوین و طراحی یک برنامه ۵۰ ساله در بخش آب ضروری است. هنگامی که تاریخچه آب تهران را مرور می کنیم ، در دهه ۱۳۳۰ سد گلپایگان به عنوان اولین سد ایران با وسایل و امکانات ابتدایی طی ده سال (از سال ۱۳۲۶ تا سال ۱۳۳۶)با نظارت سازمان برنامه و بودجه که مسئولیت تأمین آب را بر عهده داشته ساخته و به بهره برداری می رسد.

همچنین در پایان سال ۱۳۳۷ طرح جامع آب تهران با یک افق ۵۰ ساله (۱۳۴۰ تا ۱۳۹۰) توسط الکساندر گیب ارائه می شود که طرح بسیار جالب و جامعی است و در حال حاضر که مسائل و مشکلات و حوادث آب تهران را داریم با توجه به افزایش زاد و ولد و افزایش جمعیت استان تهران در طول این ۵۰ سال ، مشاهده می کنیم که مشاور طرح همه این مسائل را پیش بینی  و در نظر گرفته است به طوری که در طرح مذکور جمعیت تهران را در سال ۱۳۹۰ بالای ۱۳ میلیون نفر تعریف کرده است .

بنابراین با توجه به اهمیت و تأثیر گذاری آینده نگری و برنامه ریزی های بلند مدت و برنامه جامع در نتایج اقدامات و فعالیت های یک سازمان ، می بایست یک برنامه و افق ۵۰ ساله (از سال ۱۴۰۰ تا سال ۱۴۵۰) را طراحی و تدوین نماییم و در این آینده نگری واقعی باید به رفتارهای اجتماعی جامعه ایران توجه نمود تا به نتایج مطلوب برسیم واین بهتر است از آینده نگری ایده آلی که نتایج آن دست یافتنی نیست .

دکتر رضوی در ادامه سخنانش ضمن تأکید بر ضرورت و اهمیت حضور روابط عمومی ها در پیشبرد اهداف سازمان اظهار داشت :به اعتقاد من حضور پر رنگ روابط عمومی در سازمان ها بخصوص سازمان های خدمت رسان که می بایست ارتباط تنگاتنگی با مشترکین خود داشته باشند بسیار حائز اهمیت است و اینکه چقدر میتوانند در تصمیم گیری های مدیریت ارشد و بهبود عملکرد سازمانی مؤثر باشند بر هیچکس پوشیده نیست.در حقیقت روابط عمومی با انعکاس واقعیت های درون جامعه و همچنین درون سازمان به مجموعه مدیران ، آنان را در اتخاذ تصمیمات منطقی و صحیح و در نهایت پیشبرد اهداف سازمان یاری و هدایت می کند و در این راستا می بایست  از فن آوری های نوین دنیا به منطور پیشبرد اهداف و برقراری ارتباط استفاده نمایند . اگر عملکرد روابط عمومی ها را طی سه دهه گذشته بررسی کنیم صرف نطر از عملکرد کمی در بحث های کیفی بسیاری از سازمان ها متاسفانه در غفلت  مانده اند و نسبت به این موضوع بی توجه هستند و به اعتقاد من انجمن روابط عمومی ایران با حضور افراد فرهیخته و با تجربه ای که در این مجموعه حضور دارند می تواند در این زمینه بسیار پر رنگ  و تأثیر گذار باشد .

مدیر عامل آب تهران در پایان ضمن تشکر از آقای رفیعی رئیس انجمن روابط عمومی ایران و مدیر اسبق روابط عمومی سازمان آب و شرکت آب و فاضلاب استان تهران به دلیل خدمات ارزشمند ایشان در مجموعه شرکت های آبفا در طول  دو دهه تصریح کرد: آب تهران همیشه خانه ایشان و مجموعه انجمن روابط عمومی ایران است و باعث افتخار است که انجمن برای رشد و اعتلای روابط عمومی ها ی کشور از امکانات و تأسیسات آب تهران بهره مند شود.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط انجمن روابط عمومی ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید