شنبه, ۲۱ مهر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-10-12
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۰ |
141 بازدید
۰
7
ارسال به دوستان
پ

امروز دیداری داشتم با آقایان حمید شکری خانقاه و دکتر حمیدرضا کمالی ، مسئولان برنامه بومی سازی و اجرای استانداردهای مهارت حرفه ای اروپا ESCO در ایران که قرار است همایش “استانداردهای جهانی روابط عمومی” را به زودی در تهران برگزار کنند. (ESCO )   در واقع یکی از برنامه‌های دانشگاه : “Methodologica Governance University “   و […]

امروز دیداری داشتم با آقایان حمید شکری خانقاه و دکتر حمیدرضا کمالی ، مسئولان برنامه بومی سازی و اجرای استانداردهای مهارت حرفه ای اروپا ESCO در ایران که قرار است همایش “استانداردهای جهانی روابط عمومی” را به زودی در تهران برگزار کنند. (ESCO )

 

در واقع یکی از برنامه‌های دانشگاه : “Methodologica Governance University “

 

و در راستای توسعه دانش، مهارت و انتقال تجربه اندوخته اتحادیه اروپایی در سطح بین‌المللی است که در پاریس طراحی، برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود.

 

حقیقت آن است که در دنیای امروز، نیروی انسانی به عنوان سرمایه واقعی ملت ها (شرکت‌ها، سازمان‌ها و نهادها) دارای ارزش فراوانی است و در حقیقت مهمترین دارایی رقابتی آنها به شمار می‌رود و در این بین فرهیختگان عرصه روابط عمومی، علاوه بر اینکه به اهمیت فوق‌العاده آن واقف‌ اند، از این سرمایه بیشترین بهره را می‌برند و سعی در مدیریت تعامل سازنده میان مدیران بالادستی، کارکنان و مشتریان و مخاطبان دارند.

 

در حال حاضر ESCO علاوه بر ایران، دارای نمایندگی‌های فعال در برخی کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا و همینطور چین بوده و با الهام از سازوکار مصوب نهاد اجرایی اتحادیه اروپا و همکاری نمایندگان رسمی خود در مناطق مختلف جهان، اقدام به بومی‌سازی این استانداردها و اجرای آن می‌کند.

 

روند کار چندان پیچیده نیست ولی ظرافت‌های خاص خود را دارد. به این ترتیب که بعد از ارائه تعریف دقیق، و جامع از هر حرفه و شغل، فرآیندهای کاری به صورت میدانی مورد مطالعه قرار گرفته و برای اجرای صحیح و بموقع هر یک، مجموعه‌ای از دانش‌های نظری و کارگاهی (مهارتی) و نیز تجربه عملی در نظر گرفته می‌شود و در نهایت پس از حذف عناوین مشترک، امتیاز خاصی به هر یک اختصاص داده شده و شاخصه‌های احراز شایستگی تعیین می‌شوند.

 

با افزوده شدن تجارب موفق در توسعه شغلی (از طریق ترکیب دانش و مهارت با خلاقیت فردی) پایه و اساسی برای ارزیابی میزان مهارت حرفه‌ای شاغلان و سطح بندی آنان فراهم شود.

امیدوارم این برنامه در همه ابعاد و به شکل کاملا بومی‌ شده در ایران اجرایی شده و زمینه‌ساز شایسته سالاری واقعی با اعتباری بین المللی برای نیروهای جوان و خلاق کشور فراهم گردد.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط انجمن روابط عمومی ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید